Printplaten

Printplaten kunnen door PSD geleverd worden van een eenvoudig enkelzijdig ontwerp tot gecompliceerde 10-laags multi-layers. Bij PSD kunt U nog terecht, als bij één van de weinige, voor een betaalbare enkel- of dubbelzijdige print vanaf een lay-out, tekening met afwrijfsymbolen of vanuit een tijdschrift, maar ook voor dubbelzijdig doorgemetaliseerde panelen van af Uw computer CAD ontwerp file. Standaard worden de printen vervaardigd van Epoxy FR4, maar ook Epoxy FR2, Composite CEM-1 of polyester flex printen behoren tot de mogelijkheden.

Tevens kunnen de printen worden voorzien van een componenten opdruk en/of een soldeermasker. Ook is het mogelijk de printen voor verzending elektrisch te testen (uitgezonderd de printen waarvan de lay-out als tekening of film wordt aangeleverd, zonder de bijbehorende cad-computer file).

De eventuele print contact fingers kunnen voorzien worden van een nikkel/goud plating voor optimaal contact bij gebruik van pcb-edge connectoren.

Afhankelijk van de soort print, eventuele extra's en het aantal, zijn levertijden vanaf 1 werkdag mogelijk.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van lay-out aanlevering klik hier.
Of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Wilt U meer weten over hoe en waar naartoe U bij bestelling Uw tekeningen, films en/of CAD-files kunt verzenden klik dan hier.

Wilt U een compleet bestuckte print, ook dat kan. PSD verzorgt voor U de levering van de onderdelen en de complete assemblage van de print met eventueel de inbouw in de behuizing en eindtest van het kant en klare apparaat.
En dit alles onder ESD veilige omstandigheden.

Vooral voor Uw printen die zich door hun verscheidenheid en veel mechanische bewerking zoals schroeven, koelprofielen etc. moeilijk machinaal laten bestucken.