Welkom op onze site
Het is vandaag Dinsdag 23 Juli 2024

CAD lay-out ontwerpen PSD denkt alweer 39 jaar met z'n klanten mee, tijdens het gehele ontwerptraject, van idee, via lay-out ontwerp, pcb fabricage, onderdelen inkoop tot geassembleerde printplaat (of gedeelten hiervan). Van enkelzijdig tot multi-layer, van prototype tot grote series! Voor zowel particulier als bedrijven. PSD ontwerpt conform EMC en CE normeringen, en beschikt over de faciliteiten de onderdelen inkoop en handling en de assemblage ESD veilig uit te voeren. Tevens vergeet PSD het uiterlijk van uw product niet, door tijdens het printontwerp rekening te houden met de behuizing er omheen.


Frontplaten

Ook kunt u bij P.S.D. terecht voor geanodiseerde aluminium frontplaten. In meerdere kleuren voor de finishing touch van uw elektronica ontwerp. Aangezien de fabricage verloopt volgens fotografisch proces is het mogelijk en betaalbaar te leveren vanaf 1 stuks. Deze aluminium fronten zijn ook inzetbaar als tekst- of naamplaten, eventueel incl. haarscherpe afdruk van b.v. uw logo, en kunnen voor dit doel buiten in de open lucht gemonteerd worden! Voor tijdens diverse shows en beursen leverde P.S.D. aluminium badges met naam en logo in meer kleurendruk.

Nieuw bij P.S.D. zijn de Computer Imprintable Labels van 3M ScotchMark. Deze zelfklevende polyester labelfolies zijn verkrijgbaar in een mat wit en mat zilver uitvoering, en worden geleverd in A4 vellen welke zelf bedrukt kunnen worden in een laserprinter waarna ze gemakkelijk geknipt of gesneden kunnen worden tot de door u gewenste maat. Goed te gebruiken als sticker of aangebracht op een ondergrond als frontplaat.


PSD en het milieu

Het milieu krijgt bij P.S.D. de volle aandacht. Zo wordt er bij de productie van al de bij P.S.D. in Roosendaal vervaardigde printen en fronten voor de volle 100% gebruik gemaakt van groen opgewekte ECO-stroom, zodat de groene kleur van onze printen een extra dimensie krijgt.

Vanaf juli 2006 ging Europa over naar het loodvrij solderen van elektronica schakelingen. Hoewel er nog veel vragen door de wetgever onbeantwoord zijn is de industrie al hard bezig met de omschakeling naar de milieuvriendelijke alternatieven voor Sn-Pb soldeerlegeringen, en zo ook PSD. Het huidige loodhoudende soldeer is zo goed toegesneden op zijn doel dat dit zich heel moeilijk laat vervangen door een loodvrij alternatief. Over alle in en outs van loodvrij solderen vind U hier meer.

Ook nieuw in het programma, en via onze internetwinkel te bestellen, zijn diversen bureau accessoires die vervaardigd worden van afgekeurde of overcomplete printplaten welke op deze manier, i.p.v. op de afvalberg te belanden, een tweede leven krijgen. Bekijkt U ze gerust, ze zullen niet misstaan op Uw bureau, ook leuk als relatiegeschenk, en U helpt er het milieu mee.


[Naar boven]